Kulinářský ráj

Jídlo je sexy. Dobrá kuchyně se často stává cílem cesty, a proto té naší začal vládnout vařečkou Executive Chef Petr Svoreň. Přinesl svěží vítr, moderní trendy, ale zároveň respektuje poctivou kuchyni a hlavně lokální a sezónní suroviny. Vidět ho při práci s celým jeho týmem je radost. A tu radost pro vás předávají na talíř.

Jako první vás okouzlí pohled na talíř – servírování je hravé a promyšlené do posledního detailu. Pak si přivoníte a zjistíte, že máte obrovskou chuť to jídlo konečně ochutnat. Už první sousto vás utvrdí v tom, že naše volba přizvat k nám Petra, byla přesně tou pravou. A v kombinaci s vlastními víny ze Šlechtitelské stanice vinařské ve Velkých Pavlovicích se celý zážitek posouvá ještě o stupeň výš.

Náš Executive Chef Petr Svoreň

Pokud byste se Petra zeptali, jaká je jeho oblíbená ingredience, pak by vám řekl, že je to dle sezony a zmínil by například pohanku, celer, řepu, ryby a dobře vystařené maso. Tato pestrost a láska ke kvalitním surovinám se pak podepisuje i na jeho jídlech.

Na talíři totiž nedostáváte jen samotné jídlo, ale umění a koncert vyvážených chutí. Vše je barevné, chutné a každá surovina má v tom krásném celku svoje místo a přesně zapadá do celého konceptu.

Petr sbíral po vyučení na kuchaře zkušenosti nejen u nás, ale také například v Rakousku. Italskou kuchyni se pak učil přímo od samotného Emanuela Ridi. Před působením v našich kuchyních udával tón například kuchyni v Relax sport resort na Dolní Moravě a po boku dalších top českých chef kuchařů je také tváří Makro akademie.

To nejlepší od nás

Zajímá vás, co konkrétně u nás ochutnáte? Petr pustil do kuchyně i méně časté suroviny jako jsou játra, hovězí pupek, kukuřice, květák a řepa. Na menu najdete ale také klasiku v podobě krůtího masa, ryb, vepřového a dalších dobrot. Jejich chuť podporují bylinky, jedlé květy a s citem zvolené přílohy.

Děláme vám chutě? Přijeďte k nám a přesvědčte se na vlastní chuťové buňky.

Těšíme se!

Vlastní produkce

I když je nejvíce vidět právě víno, tak tím naše vlastní produkce rozhodně nekončí. Ochutnat můžete také vlastní med, marmelády, mošty, siroby (sirup) i kávu z vlastní pražírny.

Všechny naše hotely mají jedno velké štěstí. To štěstí se jmenuje Šlechtitelská stanice vinařská Velké Pavlovice, která navazuje na tradici Zemské révové školy od roku 1901. Vína se tady připravují s láskou, úctou a poctivě. Všichni naši hosté tak mají jedinečnou šanci vychutnat si to nejlepší z moravských svahů. Doporučujeme hlavně vyšlechtěnou odrůdu André a naši Pálavu. Pro speciální příležitosti pak nejde opomenout naše sekty, které si jednoznačně zamilujete.